Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (3.00 secunde)
Constiinta unui Liberal de Stanga: ... Reamintesc diversilor prosti ca turism trebuie sa faci tot anul, pentru ca tu, prestator de servicii turistice, mananci tot anul, platesti facturi tot anul, consumi diverse tot anul, etc.
Mii de oameni au patit asta Romanii sunt printre cei mai cunoscuti in lume la capitolul furturi de bani din ATM-uri. ... Exista diversi indivizi care monteaza in bancomate dispozitive folosite pentru furt, iar acestea sunt practic imposibil de detectat.
Furt fara precedent in fotbalul european sub ochii a 53.329 de spectatori Revolta maxima pe Arena Nationala dupa un meci Romania - Olanda al carui rezultat a fost decis de o combinata scarboasa intre un arbitraj sinistru al scotianului Craig Thomson si spiritul de profitori pe care descendentii lui Cruyff par sa-l fi descoperit aseara.
Clubul ii instiinteaza pe fani, pe site-ul oficial, ce mijloace de transport vor avea in capitala Romaniei si ce reguli sa respecte. ... exista statii de metrou la fiecare dintre aeroporturile "Henri Coanda" si "Aurel Vlaicu".
Noul presedinte al LPF, Gino Iorgulescu, a anuntat public hotararea forului pe care-l pastoreste de a renunta la comisii. De a le ceda inapoi FRF.
Desi este o retea de socializare foarte simplu de folosit, exista mici detalii de care unii utilizatori nu tin cont sau pe care nu le stiu.
"Promovarea pe plan international a romanilor de valoare", pe care o puteti citi in continuare. In aceasta perioada contradictorie pe care o traim, de multe ori ni se pare dificil sa ne pastram mandria de a fi cetateni romani.
5 figuri istorice care au influentat lumea dar care nu ar fi existat in realitate Nu este intotdeauna usor sa discerni care dintre personalitatile celebre ale trecutului sunt reale si care sunt simple personaje de legenda.
Suntem romani si nu stim de ce Fostul sef al Pro TV, Adrian Sarbu, aflat intr-o situatie delicata, datorita procesului in urma caruia s-ar putea alege cu o condamnare, traieste un puternic sentiment de frustrare, provocat de faptul ca la aniversarea a 2 decenii de la crearea postului pe care el l-a construit, actuala conducere a acestuia nu a catadixit nici macar sa-i pomeneasca numele.
La libraria Mihai Eminescu are loc,astazi, lansarea celui de-al treilea volum de poezii scrise de Gheorghe Amza. Daca in primele volume, autorul a descris mai mult perioada grea prin care a trecut in timpul inchisorii, in cel de-al treilea volum isi exprima trairile de dupa.
A murit clovnul Siminica, cel mai iubit artist de circ din tara Clovnul Siminica, cel mai iubit artist de circ din Romania, a murit la varsta de 81 de ani.
DE CE TENTATIVA DE MITUIRE A TIGANCILOR PENTRU STERILIZARE A FOST O PROSTIE Zilele trecute o grupare din Timisoara care-si zice organizatie nationalista a publicat pe site-ul ei un anunt ca da 300 de lei fiecarei tiganci care vine cu certificatul ca a fost sterilizata.
Hotii au furat 4500 de lei dupa ce le-au imobilizat pe angajate Un supermarket din cartierul Berceni din Bucuresti a fost jefuit in noaptea de joi spre vineri de catre trei hoti care au intrat peste angajate.
Obligat sa stea trei ani dupa gratii, patronul n-a mers la slujba de la capela Rahova Gigi Becali trebuie sa ispaseasca trei ani de inchisoare, dar nu inseamna ca necazurile lui s-au incheiat.
Ana-Maria Paunescu) A explodat si BAC-ul de anul acesta! De data asta, nu din cauza rezultatelor slabe care scandalizeaza populatia, ci din cauza fraudelor violente care scandalizeaza tot populatia!
Critic al incercarilor dure de asimilare a romilor in timpul comunismului si devenit apoi extrem de cunoscut in cadrul marilor organizatii internationale, Nicolae Gheorghe a ramas mai putin cunoscut in Romania, acolo unde a ajutat la nasterea societatii civile, in anii "90.
vasiledancu.blogspot.ro:Draga candidatule (Cateva retete sigure de a pierde alegerile) Cand vine turul 2 al alegerilor prezidentiale, peisajul politic se schimba. ... Spunem ca meciul reincepe de la 0-0, dar este doar o metafora sportiva, diferenta de potential ramane.
Eugenia, tiganca, si consultarile de la Cotroceni Pe drum trece, la vale, spre satul Tisa, octogenara Eugenia, tiganca. E reperul meu de ani si ani ca nimic nu s-a schimbat pe pamant.
AM Press / Editorial de Lucian Avramescu : Politicieni cu tarate in cap Ca liberalii au depus o motiune de cenzura mi se pare un lucru normal si indreptatit.
Horia Fenechiu din Dealurile Martanusului, Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate. "Am adus produse fie de la noi din gradina - dulceata de gutui, peltea de gutui, dulceata de caise, capsuni, visine, cirese, fie din fructe de padure:
google-analytics.com